11.7.2012

KAMPAUSPÖYTÄ


Viileäsävyisessä makuuhuoneessani on vedenvihreät seinät. Ostin vanhan kampauspöydän Fidasta noin kuusi vuotta sitten. Se ei tilanpuutteen vuoksi mahtunut edelliseen vuokra-asuntooni ja oli vanhemmilla evakossa vuoden verran. Peilin yläpuolella olevan öljyvärimaalauksen tein lukioikäisenä.



Kokoontaitettava tuoli löydettiin kirppiskierrokselta Ruotsin maaseudulta. Ihastuin tuolin jalkojen muotoon ja istuimen epätasaiseen pellavakankaaseen. Säilytän koruja erilaisissa lasipurkeissa, koska en halua piilottaa koruja laatikoihin.


Huoneen kaksi seinää on maalattu Tikkurilan maalisävyllä X442. Olin innostunut pastellivärisistä seinämaaleista tehdessämme viime kesänä remonttia, joten valitsin makuuhuoneeseen vaalean vedenvihreän. Kiinalaisen viuhkan ostin itselleni muistoksi Hong Kongista viime keväänä.


2 kommenttia:

  1. Hieno tuo kampauspöytä peileineen. Herkkyydessään se sopii minusta hienosti pastelliseinien kanssa yhteen. Ja jännää, miten freesiltä nuo seinät näyttävätkään - lehdet ja blogit kun ovat täynnänsä vain valkoista ja valkoista!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, valkoisia seiniä tosiaan näkyy sisustuskuvissa joka puolella. Ja ovathan ne hienot esim. selkeässä ja modernissa tyylissä. Omaan, rönsyilevämpään kotiin halusin kuitenkin väriä seinille ja olen itse asiassa ollut tosi tyytyväinen tuohon makuuhuoneen sävyyn.

    VastaaPoista