20.5.2012

PAPPILAN RUOKASALI


Oleskeluhuoneen kartanomainen sisustustyyli jatkuu isossa ruokasalissa. Ruokapöydän yllä on ylväs, rautainen kattokruunu, joka sopii yhteen taulujen kullanväristen kehysten kanssa. Katon rajaan on ripustettu tyylitelty versio Michelangelon 1500-luvulla maalaaman freskon kuvasta Aatamin luominen.


Kesäasunnon huonekalut on valittu tarkkaan harkiten. Perhe on etsinyt sopivia kalusteita vuosien mittaan muun muassa kuolinpesistä ja huutokaupoista. Osa vanhoista huonekaluista on myös hiottu ja kunnostettu.


Tuolit ja sohvat on verhoiltu Englannista asti haetuilla kankailla. Huonokuntoisena ostetun talon remontti on suunniteltu tukemaan yhtenäistä sisustusta. Oviaukkojen koristeelliset pylväät ja maalaistalon katto sopivat englantilaista ja keskieurooppalaista maataloidylliä ihannoivaan tunnelmaan.

2 kommenttia:

  1. Onpa kotoisan oloista! Ihana, 1800-luvun lopun tunnelma. Varsinkin tykkään siitä, että kääntää tuossa tilassa kameran mihin tahansa, niin aina löytyy uutta katsottavaa, paljon pieniä yksityiskohtia. Ihan kuin mun lapsuuden kodissa.

    Tykkään muuten todella paljon blogisi ideasta. Hauskaa päästä kurkistamaan ihmisten oikeisiin ja erityylisiin koteihin!

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkään katsella kuvia erityylisistä ja -kokoisista kodeista netissä ja lehdissä.

    Tämän kotikierroksen kohde oli kyllä tosi mielenkiintoinen kuvattava, koska yksityiskohtia löytyi koko ajan lisää. Talo myös poikkeaa sisustustyyliltään suurimmasta osasta muista kuvaamistani kodeista, joten tämä oli mukavaa vaihtelua blogiin.

    Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista