8.5.2012

KIRJAHYLLYN MUODONMUUTOS


En ollut koskaan täysin tyytyväinen tähän luultavasti 70-luvulla valmistettuun kirjahyllyyn, jonka asunnon edellinen omistaja jätti minulle. Hyllyssä on kuitenkin potentiaalia, joten luopumisen sijaan päätin muokata siitä mieleiseni. 

Olin jo aiemmin repinyt kirjahyllyn takalevyt irti saadakseni valkoisen seinän näkyviin. Näin hyllystä tuli kevyempi ja ilmavampi. Aloitin tämänkertaiset muutostyön irrottamalla lasiset kaapinovet. Otin myös toisen laatikoston pois.


Viimeisessä kuvassa on kirjahyllyni tällä hetkellä. En ole siihen vieläkään tyytyväinen. Hylly kaipaa lisää kirjoja ja jotain, mitä en ole vielä keksinyt. Siskolta saamani televisiokaan ei tunnu istuvan kokonaisuuteen. 

Omat sisustusratkaisuni muokkautuvat yleensä ajan kanssa, joten kirjahylly saa jäädä tältä erää rauhaan. Ehdotuksia otetaan kuitenkin vastaan!

4 kommenttia:

  1. Hienot vetimet tuossa kirjahyllyssä. Välillä parhaimman ratkaisun löytäminen vie tosiaan aikaa...itsellänikin on kirjahyllykriisi. :) Vilautapa muuten sitten parvekekuvia, kun saat valmista, vaikuttaa ihanalta sun suunnitelmat ja kasvatuspuuhat!

    VastaaPoista
  2. Joo, laitan sitten parvekkeesta juttua, kun saan sen järjestykseen. Tällä hetkellä se toimii lähinnä turhien tavaroiden säilytyspaikkana. Kesäksi on pakko saada se kuntoon!

    VastaaPoista
  3. TV:ssä ja vetimissä on samaa muotoa, ne sopivat hyvin yhteen. Sinuna luopuisin hyllyistä ja pitäisin TV:n + laatikoston. Yrittäisin piilottaa kaikki sladit.
    -Annis

    VastaaPoista
  4. Hauska idea, en itse tullut ajatelleeksi tuota. Saatankin kokeilla hyllyjen siirtämistä muualle, jolloin paikalleen jäisi vain TV ja laatikosto.
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista